Parketvloer Leggen


Voor uw nieuwbouw- of renovatie project heeft u gekozen voor een nieuwe parketvloer te laten plaatsen. Dit is geen onwaarschijnlijke keuze, een parketvloer kan tegenwoordig in elke ruimte geplaatst worden en heeft bovendien een veel warmer en natuurlijke uitstraling dan een keramische vloer. Parket is ook tijdloos, met de jaren kan je d.m.v. kleuring een volledig andere look geven aan die vloer die er al jaren ligt.


De meest geplaatste soorten zijn het samengesteld parket of meerlaags parket. Dit is een parket opgesteld uit 2 of 3 lagen, de onderste laag of stabilisatie laag bestaat uit een 9mm multiplex berk met daarop een warm verlijmde toplaag van 4mm of 6mm in Franse eik of een andere houtsoort naar keuze.

Onze toplagen bestaan in 4 kwaliteiten: Premier - Bis - Rustiek - Chablis

Deze kwaliteiten gaan van foutloos hout tot grote noesten en verkleuringen, m.a.w. er is een keuze voor ieders interieur. 


Al onze eiken en exotische parketvloeren worden vervaardigt in België, onze fabrikant is sinds 1955 actief in het produceren van parketten en behoord tot 1 van de top producenten van België en Nederland.  
Tevens zijn zij ook PEFC gecertificeerd waarmee ze de herkomst van de Franse eik uit goed beheerde bossen kunnen aantonen.

Meer info vind u op volgende website www.pefcbelgium.be. Meer info over alle parketten die zij vervaardigen vind u op volgende website www.holzbois.be